TomoFair Nijmegen TomoFair Amsterdam TomoFair Rotterdam

TomoTaste

Tijdens de 2018 editie was de vernieuwde opzet van TomoTaste in de smaak gevallen! Een hal vol met échte Japanse smaken, sfeervol gepresenteerd, live bereid en te nuttigen op een gezellig (indoor) terras. Deze editie doen we er nog een schepje bovenop en zorgen we voor meer diversiteit en zetten we nog meer in op live cooking!

TomoTaste is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van TomoFair.

Osaka Cooking

Diverse soorten sushi, custom made okonomiyaki (Japanse “pannenkoeken”), taiyaki (vis-vormige cake met bonenvulling) zijn hun specialiteiten! Uiteraard zijn er nog veel meer gerechten verkrijgbaar, zoals bubble tea. Een groot gedeelte wordt live voor je bereid, terwijl je er bij staat.

 

 

 

Honkies

Eethuis Honkies is weer aanwezig met de heerlijkste gerechten uit het briljante brein van Masutashefu (Meesterchef) Hong.

Home made Kurkuma wraps met Japanse gegrilde seitan vlees met diverse Japanse sausen. Zelf gedraaide geroosterde Japadog worst. Op een lekker zacht puntje gevuld met Japanse koolsalade, krokante uitjes en frisse wasabi mayo. Don (kom) gevuld met Yaki meshi (gebakken rijst) getopt met Japanse curry met o.a. groentes en Soya brokjes. Maar natuurlijk kun je ook voor al je veganistische gerechten terecht bij hen!

Seikatsu

 

Ze zijn natuurlijk al bekend van hun winkeltje tijdens de tomo evenementen, maar hun catering première op TomoFair Nijmegen 2017 smaakte letterlijk naar meer! Jullie wens gaat in vervulling, want Seikatsu catering komt ook naar deze editie van TomoFair Amsterdam! Ze bieden vier verschillende noodle gerechten met echt uit Japan geïmporteerde sauzen en kruidenmixen. Je weet niet wat je proeft! Heerlijk verse bereide groenten en het lekkerste gemarineerde vlees. Als je in de rij staat te wachten, krijg je het water in je mond van de heerlijke geuren!

Troys Shots

De naam van eigenaresse Beppie klinkt misschien niet heel Japans, maar zij maakt echt heerlijk authentiek Japans schaafijs. Met diverse toppings wordt dit schaafijs een kleurrijk geheel. Een van onze vrijwilligers maakte tijdens TomoFair Nijmegen de veelzeggende opmerking “dit is serieus veel beter dan ik in al mijn reizen in Japan geproeft heb!”.

Behalve het authentieke schaafijs dat voor je neus gecrusht wordt, verkoopt ze ook verschillende alcoholvrije Japanse cocktails.